Medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö

Som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö har du tillgång till spel på en av Stockholms mest centrala golfanläggningar. Vackert belägen utmed Kyrkviken och Långängens naturreservat hittar du vår golfbana.

Förutom spel på golfbanan vid Ekholmsnäs får du som medlem en rad olika förmåner och erbjudanden som vi hoppas du kommer att uppskatta och ha nytta av. På denna sida hittar du information om vilka förmåner du kan ta del av som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö.

Ekholmsnäs Golf Lidingö är medlem i Svenska Golfförbundet.

GolfGate
GolfGate är en del av Ekholmsnäs Golf Lidingö. GolfGate består av 4 affärsområden. GolfGate Tours (resor) GolfGate Realty (fastigheter) GolfGate Media (social nätverksplattform) GolfGate Store (webbaserad golfshop).

Som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö kommer du via GolfGates plattform få en rad olika erbjudanden som vi hoppas att du kommer att uppskatta. Ska du resa under vintern eller vid annat tillfälle under året hoppas vi att du kontaktar oss. Då vi finns på plats både i Sverige och i Florida kommer vi att se till att du får en personlig service som få resebyråer kan erbjuda.

Golfgate Tours är din resebyrå kopplad till ditt medlemskap. Här kan du boka allt från flyg, boende, hyrbil, kryssningar, golf samt andra upplevelseaktiviteter i Florida. Vi samarbetar med Expidia och Marriott Hotells vlket innebär att vi alltid kommer att kunna ge dig ett bättre pris på din resa än någon annan reseleverantör. Kontakta oss via www.golfgatetours.com/custom-quote och vi ser till att återkoppa till dig inom 24 timmar.

Le Club Golf
Le Club Golf är världens största golfnätverk. Som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö ingår ett medlemskap i Le Club. Medlemskapet ger dig upp till 50% rabatt på greenfee på anslutna banor i nätverket, dock endast banor utanför Sverige. Totalt handlar det om ca 700 banor i Europa, USA och Asien. Som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö bokar du spel på våra samarbetsbanor genom concierge service: concierge@leclub-golf.com För information och aktivering av ditt Le club medlemskap hör av dig till oss på info@ekholmsnasgolf.se För att se vilka banor som är ansluta gå in på hemsidan: www.leclub-golf.com

Smartgolfa

Ekholmsnäs  Golf Lidingö inleder ett samarbete med Smartgolfa. Köp 10 greenfees för 1899 kr via www.smartgolfa.se Fyll sen i kampanjkoden ekholm18 så läggs ett medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö med för endast 200 kr. Dessutom bjuder vi på ytterligare 1 grennfee så totalt 11 greenfees och ett medlemskap för 2099 kr.
Har du redan köpt medlemskap hos oss? Gå in och köp 5 eller 10 greenfees via Smartgolfa. Fyll i kampanjekod Ekholmsnäs så får du en extra greenfee på köpet. Detta erbjudande gäller varje gång du köper 5 eller 10 greenfees på Smartgolfa.

Golfcenter Danderyd
Vi välkomnar alla nybörjare från Golfcenter Danderyd. Ni blir enkelt medlem genom att registrera er via anmälningsformuläret. Ni väljer mellan ett greenfeemedlemskap eller ett fullvärdigt medlemskap. Ni kan läsa mer om vad dessa medlemskap innebär genom att klicka på länken FAQ under rubriken Medlemskap. Efter genomförd registreringen mailas en faktura för årsavgiften ut. Medlemskapet aktiveras inom 24 timmar. Ert Golf-ID är då skapat och aktiverat. Vi lägger upp er på HCP 54. Ni är sedan välkomna ut att spela på golfbanan. För mer information kring Medlemskapet, Golf-ID, Årsavgift samt Spel och Träning besök vår FAQ. Har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss via mail: info@ekholmsnasgolf.se eller telefon: 08-446 21 00.  

Greenfeemedlemskap

 • Golf-ID aktiverat inom 24 timmar
 • Fullvärdigt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö
 • Spel mot reducerad greenfee (100 kr)
 • Tidningen Svensk Golf
 • Svenska Golfförbundets försäkring
 • Rabatterad greenfee på över 700 golfbanor
 • Medlemssupport alla dagar i veckan

395 kr/kalenderår

Bli medlem

Fullvärdigt medlemskap

 • Golf-ID aktiverat inom 24 timmar
 • Fullvärdigt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö
 • Fritt spel på banan alla dagar i veckan
 • Tidningen Svensk Golf
 • Svenska Golfförbundets försäkring
 • Rabatterad greenfee på över 700 golfbanor
 • Medlemssupport alla dagar i veckan

695 kr/kalenderår

Bli medlem

Kansli

Telefon: +46 8 446 21 00
E-post frågor: info@ekholmsnasgolf.se

 

Postadress

Ekholmsnäs Golf AB
Box 1120
181 22 Lidingö

Besöksadress

Ekholmsnäsvägen 87
181 41 Lidingö

Öppettider

Golfbanan - Stängd
Driving Rangen - Öppen
Servering - Stängd
Kansli - mån-sön 08:00-18:00