Golfklubb

Golfklubb med Sveriges billigaste medlemskap!

Fullvärdig medlem 695 kr - Greenfeemedlem 395 kr

Letar du efter en centralt belägen golfklubb i Stockholm med låg medlemsavgift? Då har du hittat rätt. Ekholmsnäs Golf Lidingö en golfklubb som är vackert belägen på södra Lidingö utmed Kyrkviken och Långängens naturreservat.

Vi är en perfekt golfklubb både för nybörjaren och den lite mer erfarna golfspelaren. Klubben passar alla åldrar, och har en rad olika utbildningar för dig som vill lära dig spela golf under avslappnade och prestigelösa former.

Att ta grönt kort är betydligt enklare och går betydligt snabbare än för några år sedan. Det går nu fort att komma igång med det roligaste, själva spelet. Efter genomförd kurs startar du på klubbhandicap, dvs handicap 54.

Vi har också en rad andra kurser för spelare på alla nivåer. Dennis Heith driver tillsammans med Markus Anderssnon vår utbildningsverksamhet. Den innefattar ett brett utbud av kurser och privatlektioner. Hos oss har du bland annat möjlighet att träna med Trackman, K-vest, eller Sam Puttlab. Du kan välja mellan flera olika lektionspaket.

Klubben har vuxit fort de senare åren, och är nu uppe i ett medlemsantal på 24 000 medlemmar. Vi var redan innan denna drömgräns Sveriges största golfklubb, och har under de senaste tre åren vuxit från 2000 medlemmar till att tiodubbla den siffran. Vi ser det som ett bevis på att vårt upplägg och koncept uppskattas, vilket vi är väldigt stolta över. Vi hoppas på 25 000 medlemmar i en snar framtid.

Några anledningar till att välja vår golfklubb

 Golf- ID inom 24 timmar    Centralt belägen golfbana 

 Sveriges billigaste medlemskap    Flerårigt medlemskap

Ideal klubb för nya golfare    Mindre golfbana

Olycksfallsförsäkring ingår    Tidningen Svensk Golf ingår

Greenfeemedlemskap

 • Golf-ID aktiverat inom 24 timmar
 • Fullvärdigt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö
 • Spel mot reducerad greenfee (100 kr)
 • Tidningen Svensk Golf
 • Svenska Golfförbundets försäkring
 • Rabatterad greenfee på över 700 golfbanor
 • Medlemssupport alla dagar i veckan

395 kr
/kalenderår

Bli medlem

Fullvärdigt medlemskap

 • Golf-ID aktiverat inom 24 timmar
 • Fullvärdigt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö
 • Fritt spel på banan alla dagar i veckan
 • Tidningen Svensk Golf
 • Svenska Golfförbundets försäkring
 • Rabatterad greenfee på över 700 golfbanor
 • Medlemssupport alla dagar i veckan

695 kr/kalenderår

Bli medlem

Vår golfbana

Golfbanan består av 9 hål som är varierade och förhållandevis krävande. I anslutning till banan finns dessutom en driving range, en servering och övningsområden. Vi har under 2017 gjort en omfattande ombyggnad av banan, och vi är väldigt nöjda med resultatet.

Spel på banan är tillåtet för medlemmar, gäster till medlemmar, samt greenfee-medlemmar och greenfee-gäster. För att använda banan krävs grönt kort och ett aktivt medlemskap. Greenfee gäller för hela dagen, så du kan spela så många varv du vill under samma dag för samma greenfee.

Betalningen av greenfee sker i receptionen/serveringen. Om denna är stängd går det bra att betala via swish eller kontant.

Som medlem hos oss blir du också del av ett omfattande nätverk av golfklubbar och golfbanor, och får rabatt på många andra golfbanor. Ekholmsnäs Golf Lidingö är ansluten till Le Club Golf vilket gör att du som medlem får upp till 50% rabatt på anslutna golfbanor.

Kontakta oss för billigt medlemskap i en komplett golfklubb

Låter detta som din framtida golfklubb? Eller har du några frågor? Tveka då inte att höra av dig till oss via kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss till dig så fort vi kan. Välkommen till Ekholmsnäs Golf!

Kontakta oss

Kansli

Telefon: +46 8 446 21 00
E-post frågor: info@ekholmsnasgolf.se

Postadress

Ekholmsnäs Golf AB
Box 1120
181 22 Lidingö

Besöksadress

Ekholmsnäsvägen 87
181 41 Lidingö

Öppettider

Golfbanan - Stängd
Driving Rangen - Öppen
Cafét - Stängt
Kansli - mån-sön 08:00-18:00