Grönt kort kurs

Grönt kort kurs

Bli Fullvärdig medlem (695:-) idag och ditt medlemskap gäller resten av 2017 och hela 2018!

Letar du efter en kurs för att ta grönt kort i golf? I så fall vill vi välkomna dig till Ekholmsnäs Golf Lidingö, en modern golfklubb för alla åldrar, naturskönt belägen i Lidingö, i anslutning till Kyrkviken och Långängens naturreservat.

Sedan 2012 är det betydligt lättare att ta grönt kort i golf. Att ta grönt kort är golfens nybörjarutbildning, och krävs för att du ska få tillgång till spel på golfbanorna. De gamla myterna kring golf börjar suddas ut, att golf är dyrt, svårt och tar väldigt lång tid att lära sig.

Numera finns det plats på golfbanorna, och efter en kort nybörjarkurs kan du fokusera på den roliga biten, själva spelet.  Det går snabbare att komma ut på banan och få en egen upplevelse av vad golf går ut på. Vi är en klubb som välkomnar nybörjare och här kommer du snabbt in både i spelet och i vår klubbsamvaro.

Ett grönt kort ger dig klubbhandicap 54 och gör dig redo att börja spela hos oss, en klubb som har tiodubblat sitt medlemskap de senaste tre åren och numera är Sveriges största golfklubb. Vi är en prestigelös, modern klubb där alla är välkomna, och vi ser fram emot att fortsätta växa under de närmsta åren.

Några anledningar att välja vår golfklubb

 Golf- ID inom 24 timmar    Centralt belägen golfbana 

 Sveriges billigaste medlemskap    Flerårigt medlemskap

Ideal klubb för nya golfare    Mindre golfbana

Olycksfallsförsäkring ingår    Tidningen Svensk Golf ingår

Greenfeemedlemskap

 • Golf-ID aktiverat inom 24 timmar
 • Fullvärdigt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö
 • Spel mot reducerad greenfee (100 kr)
 • Tidningen Svensk Golf
 • Svenska Golfförbundets försäkring
 • Rabatterad greenfee på över 700 golfbanor
 • Medlemssupport alla dagar i veckan

395 kr
/kalenderår

Bli medlem

Fullvärdigt medlemskap

 • Golf-ID aktiverat inom 24 timmar
 • Fullvärdigt medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö
 • Fritt spel på banan alla dagar i veckan
 • Tidningen Svensk Golf
 • Svenska Golfförbundets försäkring
 • Rabatterad greenfee på över 700 golfbanor
 • Medlemssupport alla dagar i veckan

695 kr/kalenderår

Bli medlem

Ekholmsnäs Golfbana

Vår golfbana består av 9 hål, som är relativt krävande. Banan är varierad och ligger i ett naturskönt område, trots dess nära, centrala läge i Stockholm. Här hittar du också en driving range, en servering och områden du kan öva på. Vi har utfört en omfattande ombyggnad av banan och vi är väldigt stolta över resultatet.

Spel på banan är tillåtet för medlemmar och gäster till medlemmar. Den är också öppen för greenfee-medlemmar och greenfee-gäster. Grönt kort samt ett aktivt medlemskap krävs för att få tillgång till banan.

Greenfee gäller för hela dagen, så du kan spela så många rundor du vill under samma dag på samma greenfee. Betalning av greenfee sker i receptionen, om denna skulle vara stängd fungerar det bra att swisha eller betala med kontanter.

Som medlem hos oss blir du också del av ett omfattande nätverk av golfklubbar och golfbanor, och får rabatt på många andra golfbanor. Ekholmsnäs Golf Lidingö är ansluten till Le Club Golf vilket gör att du som medlem får upp till 50% rabatt på anslutna golfbanor.

Kontakta oss för kurs till grönt kort

Om vill gå en kurs för att få grönt kort, eller har några frågor, kontakta oss gärna via kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss till dig så fort vi kan. Välkommen till Ekholmsnäs Golf Lidingö, vi ser fram emot att höra av dig!

Kontakta oss

Kansli

Telefon: +46 8 446 21 00
E-post frågor: info@ekholmsnasgolf.se

 

Postadress

Ekholmsnäs Golf AB
Box 1120
181 22 Lidingö

Besöksadress

Ekholmsnäsvägen 87
181 41 Lidingö

Öppettider

Golfbanan - Öppen
Driving Rangen - Öppen
Cafét - mån - sön 10.00-19.00
Kansli - mån-sön 08:00-18:00